Varen in zanesljiv nakup. Podjetje z več kot 30-letno tradicijo...
GAPEX AVTOAKUSTIKA
Rožna dolina cesta IX/23a
Tel: 01 25 66 872
GSM: 040 530 504
E-mail: avtoakustika.gapex@gmail.com

TRGOVINA

PRIJAVA


ISKANJERazširjeno iskanje

TRENUTNO PRISOTNI

Prisotni 175 gostov in 1 član .
Domov Trgovina Avtoradio Alpine AVTORADIO ALPINE CDE-196DAB


AVTORADIO ALPINE CDE-196DAB

AVTORADIO ALPINE CDE-196DAB
Povečaj

Alpine CDE-196DAB je bil izdelan z mislijo na sodobne uporabnike, ki želijo možnost Bluetooth telefoniranja in upravljanje s širokim naborom naprav, kot so CD MP3 ploščki, USB pomnilniški mediji, iPod / iPhone naprave in prenosne navigacije ali mobilnik za predvajanje glasbe. Avtoradio Alpine CDE-196DAB ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, kateri sprejema digitalni signal in predvaja tvoje priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov.
Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno. Avtoradio Alpine CDE-196DAB ima USB vhod na sprednji plošči, kamor priključite USB ključ, zunanji disk ali vašo iPod/iPhone napravo, celotno upravljanje pa izvajate z avtoradiem. USB ima močno 1A napajanje, kar pomeni da podpira tudi priklop zunanjih diskov brez lastnega napajanja oz. omogoča hitro polnjenje vašega mobilnika. Na prednji plošči se nahaja še AUX vhod, kamor lahko povežete npr. vašo navigacijsko napravo in poslušate navodila za pot preko zvočnikov v vozilu.
Posebnost radia Alpine CDE-196DAB je vrhunski Parrot Bluetooth+ modul, ki poleg naprednega prostoročnega telefoniranja (prenos imenika, abecedno iskanje, SMS opozorilo, prikaz moči signala in stanja baterije…) omogoča tudi brezžično predvajanje glasbe z upravljanjem preko radia, hkrati pa prikaže tudi ID3 Tag podatke o predvajani skladbi. Kvaliteten zunanji mikrofon in tehnologija preprečevanja odmevov poskrbita za odlično kakovost pogovorov.
Napredna tehnologija TuneIt omogoča, da si zvočne nastavitve uredite kar preko vašega iPhone ali Android mobilnika! Če ste prijavljeni na Facebook, vas bosta tako telefon kot radio obvestila, če ste prejeli kakšno novo obvestilo. Zahvaljujoč AppDirect tehnologiji boste lahko preko zvočnikov v avtu poslušali zvok iz mnogih aplikacij, kot npr. internetni radio, YouTube in podobno. Radio CDE-196DAB premore močan 4 x 50W ojačevalec za pogon zvočnikov, hkrati pa vam ponuja možnost priklopa dodatnih ojačevalcev preko treh RCA predizhodov (2V). Karakter zvoka si boste lahko prilagodili z Bass Engine SQ sistemom: vgrajenim 9-steznim parametričnim izenačevalnikom, nastavljivim visoko- ter nizkoprepustnim filtrom in ločenimi nastavitvami za nizkotonec.
Z dodatnimi moduli lahko radio upravljate z originalnimi volanskimi komandami ali pa dokupite priročen daljinski upravljalnik. Radio je pripravljen za vozila s Start/Stop sistemom, saj se med delovanjem le-tega ne izklopi.
Radio ima ločeno nastavljivo izbiro barve osvetlitve za tipke in zaslon.

Tehnične lastnosti:
- Vgrajen Bluetooth vmesnik
- Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
- Možnost predvajanja glasbe preko Bluetooth (A2DP)
- 3 - way kretnice
- 3 x predizhodi za ojačevalnik
- 9-stezni parametrični izenačevalnik zvoka
- HP/LP filter
- Tunelt; aplikacija za direktno upravljanje radia preko iPhone ali Android telefona
- Priklop USB na prednji strani
- Nastavljiva osvetlitev (variocolor)
- Pripravljen za priklop originalnih obvolanskih komand
- MediaXpander
- BT Audio Streaming
- Podpira branje CD-jev
- Pripravljen za vozila s "Start-Stop" tehnologijo

Znamka: Alpine
Model: CDE-196DAB
Pakirano: 1 kos
Garancija: 2 leti

Cena: €259,00
OPOZORILO
Vse cene in podatki so informativne narave in se lahko spremenijo brez predhodne najave. Cena se lahko spremeni tudi zaradi spremembe deviznega tečaja ali spremenjenih pogojev dobaviteljev. Možne so napake pri navajanju cen in tehničnih lastnosti.AKCIJA!!!


POŠTNINA

SAMO 2,99€!
Darilo ob nakupu


Ob vsakem nakupu prejmete darilo!

Zadnji dodani

Pioneer AVH-G220BT avtoradio s kamero
Pioneer AVH-G220BT avtoradio s kamero
€219,99

Katalog GZ 2019/2020

Katalog Ground Zero 2019/20AKCIJA

Alpine avtoradio - UTE-200BT
Alpine avtoradio - UTE-200BT
€109,00
€99,00
Prihranite: €10,00


Facebook

Facebook tulifon
Groundzero


Kenwood


PioneerCookie Consent